Mostanában történt
Olvasd el a többi cikket
Videó

Itt, most nincs videó.

24 órás sport 2016

Idén is megrendezésre került - az iskolánkban nagy múltra visszatekintő - 24 órás sport rendezvény. A diákok kosárlabdában, röplabdában, fociban, csocsóban és ebben az évben már e-sportban is összemérhették erejüket. Március 22-én délben megrendezésre került megnyitón, a Mezőberényi Mazsorettesek produkciójával vette kezdetét a program. A jó hangulat nem volt kérdéses, minden győztes csapat nagyon örült a helyezésért járó pizzának, lángosnak. A GDSZ továbbá szendvicseket is biztosított a kitartó sportolóknak. Az időjárás szerencsére kegyes volt, így mindenki önfeledten és jókedvvel tölthette ezt a 24 órát.

24 órás sport
További képek a GÉSZI Facebook oldalán.

Zahorán Bence
2016. április 03.

Farsang 2016 interjú

"Idén először került megrendezésre a „fals hangra” keresztelt farsangi műsor a Gépész Diákszervezet szervezésében. 2016. február 18-án délben indultak a programok, amelyek első fellépői az iskola tanárai voltak. Több színvonalas, sok energiát és gyakorlási időt igénybe vevő produkciót láthattak a diákok. Ezek után a jelmezverseny következett, melyben nem csak a tanulók vehettek részt, hanem ugyanúgy a pedagógus kollégák is. A délutánt pedig a karaokeverseny zárta, amelyet minden alkalommal nagyon várnak a gyerekek és tanáraik is. Mind a három kategóriában a Gépész Diákszervezet által felajánlott nyereményeket osztottunk ki ezzel is motiválva a fellépőket. Természetesen az esemény végére senki sem maradt éhes, hiszen már a délelőtt közepétől szendvicsekkel vártuk a megjelenő diákokat, tanárokat egyaránt. A kezdeményezés célja egy újabb hagyomány teremtése, és az egyébként kifejezetten aktív tanórákon kívüli iskolai élet felpezsdítése. Továbbá az, hogy a gyerekek és a tanárok kicsit közelebb kerüljenek egymáshoz, illetve a közvetlenebb légkör kialakítása. A rendezvény lebonyolításához elengedhetetlen volt a GDSZ tagok segítsége, illetve iskolánk pedagógusainak kitartó lelkesedése! Jövőre folytatjuk!"
Hugyecz Eszter, Földi Zsolt

A szöveg forrása: a GÉSZI Facebook oldala.
Tanári produkció
Tanári meglepetés produkció

Zahorán Bence
2016. március 06.

Farsang 2016

Február 18-a, a farsangé lesz a Gésziben. Karaoke verseny, jelmezverseny, meglepetés produkciók szórakoztatnak majd bennünket. Aki a programokon részt vesz, akár nyerhet is, sőt finomságokkal várunk minden versenyzőt! A zene és a jó hangulat garantált, öltözz be te is! Ne feledd, rövidített órák lesznek.

Plakát
Az esemény plakátja
Készítette: Komócsin Dóra

Zahorán Bence
2016. február 14.

Szalagavató 2016

Szombaton (január 9.) került megrendezésre iskolánk Szalagavató ünnepsége. Helyszínül a Békéscsabai Jókai Színház szolgált, amit ezúton is nagyon köszönünk. Műsorvezetőink Komócsin Dóra és Harangozó István voltak. A két felvonásos műsor hagyományosan a bécsi keringővel kezdődött, mindezek után az osztályok -név szerint: a 12.A osztály és Pálfi István tanár úr, a 12.B osztály és Csóti Marianna tanárnő, a 12.C osztály és Gáspár Piroska tanárnő, valamint a 13.C osztály és Pataj Zsuzsanna tanárnő- megkapták a szalagot. A táncot ismételten Dóczi Zita Tanárnő koreografálta. Az alsóbb évfolyamosok nevében Tiliczki Olivér köszöntötte a végzősöket, Zahorán Bence pedig összefoglalta beszédében a négy, illetve öt évet és Maczik Mihály Igazgató Úr is ellátta jó tanácsokkal a diákokat. A tíz perces szünet után az osztályok vidám műsoraira került sor. Végezetül, nem maradhatott el, a közös éneklés sem. Egy biztos, maradandó emlék marad ez a szombat este.

Szalagavató 2016
Fotó forrása: A GÉSZI Facebook oldala

Zahorán Bence
2016. február 01.


Garabonciás Napok PowerPoint

Szűcs Mariann kedveskedett nekünk egy összefoglaló PowerPoint bemutatóval az idei garából. Fogadjátok sok szeretettel!

Kattints az ikonra a megtekintéshez!

Zahorán Bence
2015. október 6.Copyright © 2016. Minden jog fenntartva. geszi.gdsz@gmail.com